Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Black Cat Special Boat Cave II Csónak sátor

230.730 Ft
196.000 Ft (154.331 Ft + ÁFA)
34.730 Ft 15%
Menny.:db
(3)

Black Cat Special Boat Cave II Csónak sátor nem csak harcsahorgászoknak

Júniusi érkezéssel előrendelhető!

Cikkszám: ZB_9982037
Elérhetőség: BESZÁLLÍTÁS ALATT
Szállítási díj: 1.660 Ft

Leírás

A Black Cat csónakos sátor újabb verziója, ami egy beépített új réteggel bővült a kondenzvíz kialakulásának megelőzéséért. Ez a megoldás teszi teljesn egyedivé a Boat Cave 2.0 -t. Az 5.000 mm vízoszlop nyomásra hitelesített erős külső borítás a legrosszabb időjárási körülmények között is teljes védelmet biztosít. A csónak aljáig nyúló, középen elhelyezett bejárati ajtó megvédi a Boat Cave belsejét az erősebb szelekben is. A belső oldalon kialakított tépőzáras zsebek lehetőséget biztosítanak ólom súlyok elhelyezésére, hogy az ajtó ne tudjon lengedezni szeles időben. Nagy átlátszó ablak biztosít jó rálátást a botokra. Lehetőség van a vízzáró bejárat kicserélésére szúnyogvédőhálóra, így kényelmesebbé téve a hosszú nyári éjszakákat. A többrészből álló merevítők gondoskodnak a kényelmes szállítási méretről, valamint a kényelmes összeszerelésről, valamint tárolótáskájába egyszerűen belehajtogatható. Három jól bevált merevítő stabilizálja a Boat Cave 2.0 sátort utazáskor és viharos időben, valamint további kettő az orrnyílásnál. Ezekkel a stabilitás további megerősítést kapott. Figyelmeztetés: - a túl gyors közlekedésből adódó, menetszél által okozott sérülésekért nem vállalunk felelősséget. A jobb esőzés elleni védelem érdekében további tépőzárral kiegészített orrnyílás segíti a be- és kiszállást, valamint a horgonyzást a felépített Boat Cave 2.0-n keresztül. A bevált kétmerevítős felépítés további fejlesztése a harmadik merevítő használata a sátor hátsó traktusában. A harmadik merevítő kisebb teleszkópos rudak segítségével elősátorként is használható további 30 cm helyet biztosítva. A D-csatornás egyedi kialakítású rögzítőpontoknak köszönhetően a Boat Cave 2.0 3,60 m-es, vagy a 3,30 m-es alapja a legtöbb használatban lévő csónaktípusban könnyedén felállítható. A rövidített változatnál az elülső merevítő kb. 15 cm-el le van engedve.

A Boat Cave 2.0 sátor a 1,80 és 2,20 m közötti szélességgel rendelkező csónakokra ideális!

Paraméterek

Alapanyag 100% polietilén
Gramm súly 120 g/m²
Katalógus oldalszámon BC074
Magasság 105 cm
Súly 7,34 kg
Szélesség 148 cm
Tartalom darab 1 darab

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2021. 07. 17.
Ez nagyon zsír cucc! :) Ócsóért lett egy lakóhajóm! ;)
|
2021. 01. 13.
Nagy találmány ez a Black Cattól! Amióta van ilyen sátam, sokkal több időt tudok kint lenni a vizen és pecázni! Sőt, az éjszakázási lehetőséggel nagyobb távokat be tudok járni a csónakommal és olyan helyekre is el tudok menni, ahová előtte soha!
|
2020. 11. 24.
Nagyon praktikus sátor csónakra anank aki kint éjszakázik a vízen. Könnyű fel és leszedni, nem ázik be pedig volt amikor 3 napig szakadt az eső!