Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DAM MAD GREYLINE TELE CARP 3,6M 3,00 LBS teleszkópos pontyozó bot

19.401 Ft (15.276 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

DAM MAD GREYLINE TELE CARP 3,6M 3,00 LBS teleszkópos bot

Hossza 3,6m
Súlya 280gr
Tagok száma 6
Gyűrűk száma 5+1
Dobósúly 3 lb
Szállítási hossz 89cm
Mennyiség 1db
Cikkszám: D56913
Elérhetőség: Raktáron!
Szállítási díj: 1.660 Ft

Leírás

A MAD® GreyLine egy új generációja a méltán híres MAD bojlis-bot sorozatának. Ez a bot a DAM sikereinek egyik bizonyítéka, a DAM MAD nem csak a horgászpiacon, de a parton is sikeres. DAM ismét fejlesztett az elmúlt évek (D-Fender; D-Takt) tapasztalatai alapján és sikerült még-jobbá tenni ezt az új a botsorozatot. A botok tömege és terhelhetősége, is sokat javult. A botok alapanyaga 24T karbon, azonban a nyéltagon is alkalmazott keresztszál erősítésnek köszönhetően a bot súlya kisebb, míg terhelhetősége nagyobb lett. Ahogy a mondás is tartja, a győztes csapaton soha ne változtass, ezért a legfontosabb már korábban is jól bevált elemeken a DAM se változtatott, csak finomított és tökéletesebbé tette ezt az új sorozatot.

Normál teleszkópos pontyozó botok meglehetősen vastagok, nehezek és általában az akciójuk sem a legjobb. A D.A.M komolyan vette ezt a feladatot is és méltó botot építet mely méltó darabja a népszerű MAD® Greyline sorozatnak. Az új Greyline teleszkópos pontyozó botok blankja gyünyörű és karcsú megjelenésű, gyakorlatilag ugyanolyan fantasztikusan jó az akciója, mint a rakós MAD® Greyline pontyozó botoknak, csak a szállítási hosszuk fele-harmada. MAD Greyline / TELE CARP / 3LB pontyozó botnak ultravékony és könnyű TC24 karbon alapanyagú a botteste, csúszásmentes Japán alapanyagból készült nyél borítást kapott és kötözött, Német minőségi SIC gyűrűket, amelyek alacsony súrlódási tényezőjűek, így a távdobásokban igazán jó partnerünk, progresszív parabolikával rendelkező blank, ami annyit jelent, hogy minél nagyobb hajlító nyomás alá helyezzük a bottestet annál keményebb lesz, köszönhetően a többrétegű és erős grafitmagos szerkezetnek. A keverő gyűrű 50-es méretű!!!

Az új GreyLine sorozat tagjai a 2,75m-es, 2részes, 2,75lb-s parti-csónakos bottól indulnak, és egészen a 3,9m 2 részes 3,5lb dobósúlyú 50-es keverővel szerelt távdobó botig tart. Természetesen vannak speciális botok: a 3,6m 3+2 tagos, rezgőspicces, 1,75lb dobósúlyú CARP SPECIALIST DUO TIP bot, a 3 részes 3,6m-es 3lb és 3,25lb, a 2 részes 3,6m 5lb dobósúlyú SPOD & MARKER bot, a 3 részes 3,9m-es 1,75lb dobósúlyú 9+1 gyűrűs CARP SPECIALIST bot, a teljes parafanyéllel szerelt CLASSIC LINE sorozat, mely 3 botból áll, a 2,75m, 2,75lb dobósúlyú CARP STALKER, a 3m 3lb dobósúlyú parti-csónakos bot és a 3,6m 3lb dobósúlyú távdobó bot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.