Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DAM SUMO SPEZI ELŐKE (PONTY) 10DB/CS

991 Ft (780 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
DAM SUMO SPEZI ELŐKE (PONTY) 10DB/CS
Cikkszám: D6842008
Elérhetőség: Raktáron!
Szállítási díj: 1.660 Ft

Leírás

DAM SUMO SPEZI CARP előke melyet a DAM teszthorgászai sikeresen teszteltek, kiváló és nagyon gazdaságos!
SUMO SPEZI - ez a kifejezés rövidítése az évtizedes DAM tapasztalatnak, mely elmélete és gyakorlata a horgászatnak. Hála a DAM szakemberek és teszthorgászok személyes elkötelezettségének, pontosan tudjuk, hogy milyen a legmegfelelőbb horog-damil kombináció. Biztos lehet benne, hogy ezek az előkötött horog előkék mindig kiválóan fognak teljesíteni a parton. A SUMO SPEZI CARP kötözött horog előkék is a gyakorlati horgászok és teszthorgászok visszajelzései alapján változtak, és nyerték el végső formájukat. Ezek a kiemelkedő minőségű horgok a legjobb SPEZI DAMYL®-ra vannak felkötve. A horgok színe, alakja és az ajánlott módszerek is élesben próbált tapasztalatok, sok esetben versenyközben szerzett tapasztalatok alapján lettek összehangolva.
Ez a SUMO SPEZI CARP előke könnyű és normál fenekező (feederes/bojlis) ponty horgászathoz ajánlott, puha, vagy hajszál előkén kínált csalikhoz mint kenyér csali, paszta, pelletek, bojli.(mérettől függően) A kötözött előkére szerelt horog speciális önbevágó, ezért ha a ponty beszívja a horgot sokkal kisebb eséllyel tudja kiköpni, mert a horog alakja miatt megakad a szája belső felében, mielőtt kifordulna.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
.........................................---------------------------- Egyedi scriptek, BODY részbe illeszthető scriptek: