Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DOMETIC COOL-ICE WCI 42 literes passzív hűtőláda - fehér

123.000 Ft
75.990 Ft (59.835 Ft + ÁFA)
47.010 Ft 38%
Menny.:db
(2)

DOMETIC COOL-ICE WCI42 fehér (stone) passzív hűtőláda Horgászoknak, hajósoknak, kempingezőknek.

RAKTÁRON! Akár másnapra!

A vastag szigetelés és az egyedi tömítéskialakítás révén a jég tovább tart
Higiénikus és könnyen tisztítható, nagy átmérőjű lefolyódugóval
Könnyű és egyszerűen hordozható az erős vállszíjjal
Erős, varrás nélküli, élelmiszeripari minősítésű polietilén kialakítás.
Beépített polietilén lábak
Tartós, beépített zsanérok rozsdamentes acél rudakkal, erős nejlon nyelvekkel és rozsdamentes acél rögzítőcsavarokkal

Méretek

  • Méretek termék mélység: 418 mm
  • Méretek termék magasság: 355 mm
  • Méretek termék szélesség: 640 mm
  • Nettó tömeg: 8,7 kg
Cikkszám: WCI42-feher
Elérhetőség: RAKTÁRON 1-2 NAP!
Szállítási díj: 2.889 Ft

Leírás

NAPOKIG MEGFAGYVA TARTJA A JEGET
A Dometic Cool-Ice passzív boxok, mint például a Dometic Cool-Ice WCI 42, tökéletesek bármilyen alkalomra, ahol nincs egyszerűen elérhető áramellátás. A jeget fagyasztva tartják napokig – akár tíz napig, a típustól, a használattól és a körülményektől függően. Ezek a robusztus passzív boxok a kültéri használatnak is ellenállnak, ez különösen hajókon lehet fontos. A vastag, hűtőminőségű habszigetelés és a labirintustömítéses kialakítás hosszabb ideig tartó jeget biztosít. A rotációs öntésnek köszönhetően nincsenek varratok, ahol a meleg be- vagy a hideg kijuthatna! A Cool-Ice passzív boxok ezenfelül rendkívül erősek, tartósak és könnyen tisztíthatóak. Ez a kisebb passzívboxtípus kényelmes hordszíjjal rendelkezik a könnyű szállításért.

NAGYSZERŰ TÖMÍTŐ KIALAKÍTÁS

Magas külső hőmérséklet, egyenetlen terep, por és sár? A Dometic fagylaltdobozok meg fogják venni ezt a lépést. A Cool Ice dobozok rendkívül hatékony szigeteléssel vannak felszerelve, és miután a hűtőcsomagokat vagy jégkockákat behelyezték, frissen tartják az élelmiszereket, a halakat, a csalit és a vadat. A használattól és az időjárási viszonyoktól függően ez egyszerre több napig is eltarthat. Végső soron ezeknek az ütésálló és varratmentes műanyagból készült dobozoknak minden egyes részlete a legkeményebb körülményekhez készült. Ez a megbízható jégdoboz erős és vastag hűtőhab szigeteléssel rendelkezik, egyedi labirintusos tömítéssel, amely hosszabb ideig tartja bent a hideg levegőt, a meleg levegőt pedig kint. Ez biztosítja, hogy a jég sokkal tovább tart, a külső hőmérséklet ellenére.

HASZNÁLATI TIPPEK!

Ha lehetséges, használat előtt tárolja a Dometic jégszekrényeket hűvös helyen több órán keresztül, és tartsa távol a közvetlen napfénytől. Ha tele van itallal vagy élelmiszerrel, javasoljuk, hogy előtte hűtse le a termékeket. Hűtőfolyadékként a szokásos fagyasztócsomagok vagy jégkockák alkalmasak. A levegő csökkenti a hűtési kapacitást és lerövidíti a hűtés időtartamát. Ezért kerülje a felesleges kinyitást, és csomagolja be a dobozokat amennyire csak lehetséges.

NAPOKIG TARTJA A FAGYOTT JEGET

A Dometic Cool-Ice jégszekrények, mint például a Dometic Cool-Ice CI 42, tökéletes hűtési megoldást jelentenek olyan esetekben, amikor az áram nem áll rendelkezésre. Napokig fagyott állapotban tartja a jeget – akár tíz napig is, a modell használatától és a körülményektől függően. A jellemzők, köztük a vastag, hűtési minőségű habszigetelés és a „Labyrinth Seal Design” kombinációja hosszabb ideig tartó jeget biztosít. Ezenkívül a rotációs öntött kialakításnak köszönhetően nincsenek olyan varratok, ahová a hő bejuthat, vagy a hideg kiszabadulhat! A Cool-Ice jégszekrények rendkívül erősek, tartósak és könnyen tisztíthatók. Robusztus kialakításuk ideálissá teszi őket a folyamatos időjárásnak való kitettséghez, különösen hajókon. A CI 42 jégdoboz erős, ergonomikus fogantyúival rendelkezik, amelyek segítőkészen rögzítési pontként szolgálnak a jégszekrény rögzítéséhez.

Méretek

  • Méretek termék mélység: 418 mm
  • Méretek termék magasság: 355 mm
  • Méretek termék szélesség: 640 mm
  • Nettó tömeg: 8,7 kg

Youtube videók

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2024. 06. 18.
Lefagyasztott 1-2 palack vízet teszek bele jégakuként amivel napokig meg van oldva a hidegen tartás. Először kételkedtem ebben a dometic ládában, de beláttam, hogy nagyon megérte az árát!
|
2024. 06. 04.
Nagyszerű a DOMETIC COOL-ICE láda, mert ngyon sokáig tartja a hideget és tartós, elnyűhetetlen doboz, akár még ugrálni is lehetne rajta!