Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DOMETIC COOL-ICE CI 42 literes zöld passzív hűtőláda

129.900 Ft (102.283 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

DOMETIC COOL-ICE CI 43 literes zöld passzív hűtőláda

- Ideális horgászáshoz és vadászathoz
- Rendkívül hatékony szigetelés, különlegesen alacsony hőelnyelés
- Rendkívül hatékony labirintustömítés
- UV-álló műanyagból, varratok nélkül készült, könnyen tisztítható
- Beépített lekötőpontok (rögzítéshez)
- Optimalizált űrtartalom/tömeg arány

35,5cm magassága miatt könnyen befér a letöbb csónak vagy kishajó ülőpadja alá, de ha nincs más, akár ülhetünk is rajta.

Cikkszám: CI42
Elérhetőség: KÖZP. RAKTÁRRÓL RENDELHETŐ!
Szállítási díj: 1.660 Ft

Leírás

IDEÁLIS HORGÁSZÁSHOZ ÉS VADÁSZATHOZ
Az új Dometic Cool-Ice passzív boxok kialakításánál az elérhető tartozékok és a felhasználóbarát megközelítés volt az elsődleges. Az új passzívbox-tartozékok sorozata kényelmet nyújt utazás közben, biztosan tartja a passzív boxot különböző helyeken, az élelmiszerek és italok jobb rendszerezettségét teszi lehetővé, valamint tartóként szolgál italainak vagy horgászbotjának! Mindegyik új Dometic passzív boxhoz elérhető üléspárna, amely könnyen csatlakoztatható és leválasztható, és kényelmes ülést biztosít horgászás vagy hajózás közben. Elérhetők kosarak és elválasztók, amelyek segítenek a Dometic passzív box tartalmának rendszerezésében. Elkerülheti a fertőzést, ha a csalit az egyik részbe, az ennivalót pedig a másik részbe teszi. Végül pedig tartozékok olyan sorozatát is kifejlesztettük, amelyek az új Dometic passzív boxok fogantyújára rögzíthetőek. A könnyű és egyszerűen felszerelhető konzol legfeljebb két italtartó, horgászbottartó vagy sörnyitó rögzítésére képes. Kedve és szükségletei szerint kombinálhatja ezeket a kiváló tartozékokat!

A Dometic Cool-Ice passzív boxok, mint például a Dometic Cool-Ice CI 42, tökéletes hűtőmegoldást nyújtanak, ha nincs egyszerűen elérhető áramellátás. A jeget fagyasztva tartja napokig – akár tíz napig, a típustól, a használattól és a körülményektől függően. A vastag, hűtőminőségű habszigetelés és a labirintustömítéses kialakítás együttese hosszabb jégélettartamot biztosít. A rotációs öntéses kialakításnak köszönhetően nincsenek varratok, ahol a hő be- vagy a hideg kijuthatna! A Cool-Ice passzív boxok rendkívül erősek, tartósak és könnyen tisztíthatóak. Robusztus kialakításuk révén ideálisak folyamatos időjárásnak való kitettséghez, különösen hajókon. A CI 42 passzív box erős, ergonomikus polietilén fogantyúkkal rendelkezik, amelyek használhatóak lekötözési pontként is a passzív box rögzítésére.

Méretek ‒ termék mélysége 418 mm
Méretek ‒ termék magassága 355 mm
Méretek ‒ termék szélessége 640 mm
Nettó tömeg 8.9 kg
Bruttó űrtartalom (EN62552) 44.50 l
Tárolókapacitás ‒ összesen (EN62552) 43.00 l

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.