Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Harcsázó főzsinórok és előkezsinórok

A harcsázás zsinórigénye egészen speciális a hazai horgászmódszerek közt: itt a finomításnak nem igazán van helye, már csak azért sem, mert a harcsahorgászok nagy többsége titokban abban reménykedik, hogy előbb-utóbb összefut a nagybajszúval! A főzsinórok közt mára szinte teljesen átvették az uralmat a fonottak, nagy szakítószilárdságuk, lágyságuk, alacsony memóriájuk és az akasztás erejének hatékonyabb átvitele egyaránt mellettük szól, azonban ezek a zsinórok a végszerelék végén már kevésbé állnák meg a helyüket, szükség van előkezsinórokra is. Az előkezsinórok feladata többek közt a gubancolódás elkerülése és a harcsafogak koptató hatásának való ellenállás. A MADCAT fonott és monofil harcsázó előkezsinórokat is forgalmaz, amelyekkel minden horgászati helyzet megoldható!

A MADCAT többféle előkezsinórt kínál a harcsázóknak: a MADCAT Varrható előkezsinór 16 szálas szövéssel készült, üreges belsővel. Tökéletes a Bungee rigek elkészítéséhez. 110 kg-os szakítószilárdsággal rendelkezik. Szintén 16 szálas szövésű a Cat Cable, amely fekete bevonattal is rendelkezik és egészen brutális, 160 kilogrammos a szakítószilárdsága! Ezek az üreges előkezsinórok tökéletesen alkalmasak a kötés nélkül, varrással, hurkolással való végszerelék-készítésre.

A MADCAT Power Leader sűrűn, feszesen szövött, süllyedő, nagy kopásállóságú előkezsinór, Densitex szálakból. 80, 100 és 110 kilogrammos szakítószilárdságban készül, tökéletesen ellenáll a harcsafogaknak!

A monofil előkezsinórok kikerülhetetlenek a harcsahorgászatban, folyóvízen kevésbé zizegnek, kopásállóbbak, mint a fonottak, kevésbé gubancolódnak csalihal használata esetén, kevésbé láthatók és a rugalmasságuk is sokszor jól jön. A MADCAT Ultra Soft Mono előkezsinór nagyon jól köthető, 1,00 és 1,30 mm-es méretben kapható!

 
Rendezés:

MADCAT MONO SPIN ELŐKE 50CM / 80LB

Központi raktáron, 3-5 munkanap!
1.200 Ft 1.056 Ft