Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HARCSA CSALIK

A kínálatban találunk sekélyen és mélyen járó wobblereket (Cat Diver, Tight-S), vertikális wobblereket (Inline Rattler), körforgó kanalakat (Rattlin’ Teaser Spinner, Big Blade), támolygó villantókat (A-Static Turbine, A-Static Twin Turbine, A-Static Rattlin és A-Static Inline), köztük a 2019-es EFTTEX legjobb fém műcsali díjának nyertesét, az egészen speciális kialakítású A-Static Rattlin támolygó villantót. Ennek a műcsalinak a teste a klasszikus Effzett formájú, azonban a test közepén egy tengelyre szerelve kis propellerszerű forgótest található, amelynek az üreges belsejében golyók találhatók. Így ez a műcsali bevontatáskor támolyog, pörög és csörgő hangot ad egy időben. Ilyent még nem láttak a harcsák sem!

A MADCAT műcsalik közül minden bizonnyal a legismertebbek a Clonk Teaserek, ezek a kuttyogató ólom-csalik, amik itthon is évek óta bizonyítják, hogy jelentősen megnövelik a kapások számát és intenzitását kuttyogatás közben. A Clonk Teaser család számos méretben, színben és kivitelben készül: az eredeti, műanyag golyókkal ellátott változat mellett a Glass Ghost modellek üveggyönggyel vannak szerelve, így erősebb zörgő hangot képeznek, az A-Static kivitelű Teaserek pedig antisztatikus bevonatot kaptak mind a testen, mint a horgokon, így a leggyanakvóbb harcsákat sem zavarja majd a fém csali mágneses tere.

2019-es újdonság a MADCAT A-Static polip, amely a Clonk Teaser egyszerűbb változata: az üreges testű polip az ólomra húzva elrejti a fémet a harcsák elől, mozgásával pedig a felcsalizott horog közelébe csábítja a harcsákat.

Rendezés: