Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rhino Cobold elektromos csónakmotor VX 18

69.700 Ft
46.900 Ft (36.929 Ft + ÁFA)
22.800 Ft 33%
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Nem értékelt

Rhino VX18 Cobold elektromos csónakmotor

A legkönnyebb csónakmotor!

TECHNIKAI ADATOK: súly 2,45kg, 12V, 60cm tengely hossz, 500kg max. csónak súly, tolóerő 18 lbs 220W-nál
FUNKCIÓK: „előre” és „hátra” kapcsoló, mindkettő két fokozatban állítható; fokozatmentes tengelymerülési mélység
BIZTOS, KÉNYELMES ÉS EGYSZERŰ: kis helyen tárolható a betolható nyelének köszönhetően; a patentzár kiold, amikor a motor akadályba ütközik és így engedi a kibillenést
IDEÁLIS ALKALMAZÁS: Belly Boot-on, gumicsónakon, kajakon és kisebb horgászcsónakon
CSÓNAK FELSZERELÉS: elektromos 12V-os csónakmotor 1,5 m-es kábel hosszal és 60 cm-es tengellyel

Cikkszám: ZB_9921018
Elérhetőség: RAKTÁRON 1-2 NAP!
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás

A Rhino külsőmotor család legaranyosabb csemetéje! Kicsi, könnyedén kezelhető, de mégis nagyon hatékony. A 18 (24) lb-s tolóerejével gumicsónakokra, kenukra, kisebb csónakokra lett tervezve. Mint a nagyobb testvérét, úgy a Cobold-ot is optimalizált áramfogyasztás jellemzi, amely hosszabb működési időt tesz lehetővé ugyanazzal az akkumulátor kapacitással.

Háromállású kapcsolóval szerelt, "előremenet", " kikapcsolás" és "hátramenet" funkciókkal. Az előre- és hátramenethez két-két sebességfokozat választható. A merülési mélység, illetve a kormányzási erő egy szorítócsavarral fokozatmentesen állítható. Az irányító kar a motorfejbe süllyeszthető, ezzel is megkönnyítve a szállítást. A tengelyt egy patentzár rögzíti, ami nem várt akadály esetén kiold, így engedi a motor kibillenését. A VX24 tartószerkezete minőségileg még erősebb és kialakítása még praktikusabb. A Rhino Cobold kezelhetősége különösen egyszerű, kényelmes és nagyon biztonságos.

Brushed Motor:
Megbízható és bevált technológia magas minőségű szénkefékkel.

Lithium Battery Compatible:
Lithium akkumulátorokkal használható.

Belly Mode:
Belly Boot-hoz használható.

Excellent Service:
Tökéletes szervíz háttér a javításokhoz és az alkatrész utánpótláshoz.

Composite Shaft:
Könnyű, Alu-Compozite tengely.

 

A Rhino a tradicionális lazac trolling horgászathoz kínál a műcsalikat, botokat és orsókat, de az energiatakarékos és megbízható elektromos csónakmotorok a legjellemzőbb márkajegyei. A Rhino már több mint 15 éve kínál elsőosztályú csónakfelszereléseket, amik közül a BLX 70 és a BLX 65 BMR motor modellek vitathatatlanul a leginkább figyelemreméltók. A BLX modell teljesítménye 70 lbs, ami a teljes 2 lóerőnek felel meg. Ezenkívül a BLX szénkefe nélküli rendszerrel rendelkezik, valamint a Vario Speed és a Sport Mode funkcióval növelt a hatékonyságuk. Egy további csúcstermék a BLX 65BMR Bowmount modell 65 lbs teljesítménnyel. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy tengervízi használatra lett tervezve, irányítása pedig távirányítóval történik. A Rhino portfólióban több motor modell található, például két árkategóriájú Cobold modell, amiből a csúcsa a High-Tech BLX 110 – profi megoldások mindenféle csónak típushoz 2 tonna össztömegig!

Paraméterek

Akku kábel hossza 1,5 m
Model VX 18
Introtext A Rhino a tradicionális lazac trolling horgászathoz kínál a műcsalikat, botokat és orsókat, de az energiatakarékos és megbízható elektromos csónakmotorok a legjellemzőbb márkajegyei. A Rhino már több mint 15 éve kínál elsőosztályú csónakfelszerelések
Katalógus oldalszámon R062
Max. csónak súly 500 kg
Sebességek 2V/2R
Súly 2,45 kg
Tengely hossz 0,60 m
Feszültség/Volt 12

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.