Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sátor, Belly boat, Ágy, Szék, Ruházat

2020-ban a MADCAT egy három termékből álló kempingfelszerelés-családdal kedveskedik a harcsahorgászoknak: a Camofish Brolly, a Camofish szék és ágy egyaránt a MADCAT egyedi, a márványos harcsabőr mintázatát utánzó terepmintáját kapta. Ismerkedjenek meg a Camofish kempingeszközökkel!

A MADCAT CamoFish Brolly egy kimondottan harcsahorgászoknak készült “ernyő” – nevezhetjük nyugodtan sátornak is!

A legtöbb harcsahorgász számára alkalmas: könnyű felállítani és összepakolni, nagy, erős, remek szellőzéssel. Ami ezt az ernyőt mássá, szebbé és jobbá teszi: az egyedi, hőzáró ponyva, a 8 mm vastag üvegszálas merevítők és ami nagyon fontos, a 150 cm-es magassága. Ehhez az ernyőhöz tartozékként két különböző, levehető első panel jár: egy hagyományos és egy teljesen szúnyoghálós panel. Az utóbbi nagy előnye, hogy teljes mértékben megvéd a szúnyogoktól, ugyanakkor a fényt beengedi és szabad kilátást biztosít. A legforróbb nyári éjszakákon is kiváló szellőzést biztosít. A hátsó részen található két szellőzőablak tovább segíti a megfelelő légmozgást. Két tépőzáras bottartóval van ellátva, az ajtó két oldalán. 15 db nagy teherbírású cövek, 4 merevítőrúd és egy kiegészítő rúd (95 cm), hordtáska és aljzat mellékelve.

Nézet:
Rendezés:
KATALÓGUSOK

OKUMA ORSÓK KATALÓGUS:PROLOGIC BOTOK, KAPÁSJELZŐK ÉS BOTTARTÓ KATALÓGUS:

PROLOGIC MERÍTŐK, HALKÍMÉLŐ, KEMPING, TÁSKÁK, ETETŐK

Információk
-------------KIJELOLÉS TILTÓ---------------------------------------------------------------------

-------------CONTROL-U MEGSZAKÍTÓ ----------------------------------------------------------------------------- --------------másolást, kivágást és beillesztést is lehet tilt------------------------------------------------- --------------------Az ebay.com webáruháznál talán már te is észrevetted, hogy ha megpróbálsz kijelölni egy termék nevet és bemásolni azt bárhová, akkor fura mód beleilleszti a termék URL-jét is.------------------------------