Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FELSZÍNI MŰCSALIK

A Savage Gear felszíni csalik szinte felrobbantják a víz felszínét! A pergető horgászok úgy tartják, egy felszíni kapás 10 másikkal ér fel és van benne valami! Felszíni műcsalikkal a legtöbb pergetve fogható halfaj megfogható, mindenekelőtt a balin, a csuka, a sügér, a feketesügér és a harcsa, de a jász, domolykó, süllő is gyakran elcsábul a felszínen csobogó, fröcskölő, puttyogó műcsalikra! 
A Savage Gear 2018-as felszíni műcsali-újdonsága volt a 3D Minnow Pop Walker, amely egy popper és egy walk the dog csali tulajdonságait egyesíti magában és a felszíni csalik mezőnyében ritka, 43 mm-es apró méretben is kapható. Ez a műcsali minden méretben kiemelkedően fogósnak bizonyult a magyar balinhorgászok kezében! 2019-ben újabb felszíni csalikkal bővült a kínálat: a 3D Snake kígyóutánzat és a Smashtail egyaránt nagy sikerrel kecsegtet.

Nézet:
Rendezés:
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
8.990 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
8.990 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
6.990 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
5.990 Ft
KATALÓGUSOK

OKUMA ORSÓK KATALÓGUS:PROLOGIC BOTOK, KAPÁSJELZŐK ÉS BOTTARTÓ KATALÓGUS:

PROLOGIC MERÍTŐK, HALKÍMÉLŐ, KEMPING, TÁSKÁK, ETETŐK

Információk
-------------KIJELOLÉS TILTÓ---------------------------------------------------------------------

-------------CONTROL-U MEGSZAKÍTÓ ----------------------------------------------------------------------------- --------------másolást, kivágást és beillesztést is lehet tilt------------------------------------------------- --------------------Az ebay.com webáruháznál talán már te is észrevetted, hogy ha megpróbálsz kijelölni egy termék nevet és bemásolni azt bárhová, akkor fura mód beleilleszti a termék URL-jét is.------------------------------