Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aprócikkek: horgok, forgók, úszók, végszerelékek, eszközök

A harcsahorgászat jellemzően speciális végszerelékeket igényel: a különböző élőhalas módszerekhez szükséges előkék elkészítéséhez, azok csatlakoztatásához nagy teherbírású forgókra, karabinerekre, különböző ütközőkre, stopperekre, kötésvédő szilikon- és zsugorcsövekre, zárt karikákra, kulcskarikákra, stb. van szükség. A MADCAT aprócikk-kínálata minden olyan elemet tartalmaz, amire a harcsahorgászoknak szükségük lehet!

A felsorolt alapvető alkotóelemeken kívül a MADCAT olyan speciális aprócikkeket is biztosít, amelyek tovább segítik a végszerelékek hatékony működését és további tuningolásra is lehetőséget adnak: a döglött csalihal-rögzítő klipsz, a csalirögzítő gumikarika, a propelleres csörgő, a lebegtető golyók, a Power Elastic erőgumi, stb. mind alkalmasak a legkifinomultabb trükkök bevetésére.

A vertikális csalihalas módszerekkel harcsázók számára is nagy a választék kiegészítőkben: kész vertiball szerelék és az összeállításához szükséges különböző alkotórészek, mint pl. a verti ball és hot ball ólomfejek egyaránt megtalálhatók a kínálatban. A MADCAT 2020-as újdonsága a Golf Ball termékcsalád: a legújabb jigfejek, hot ball és verti ball fejek, valamint betekerős jigfejek egyaránt a golflabdákon alkalmazott bemélyedésekkel ellátott felületűek, így a vízben kisebb az ellenállásuk mind süllyesztéskor, mind emeléskor, mind bevágáskor.

Úszók:

A harcsázáshoz speciális úszókat igényel. Ezeket két fő csoportba lehet sorolni: felszíni és víz alatti úszók. A felszíni úszók a kishalas, puhatestű csalis és döglött csali úsztatáshoz, kuttyogatáshoz és a bójás módszerekhez egyaránt használatosak. A felszín alatti úszók pedig az emelt fenekezős, kishalas és puhatestű csalis horgászat nélkülözhetetlen elemei. A felszíni úszók közé tartozik egy speciális változat, az állítható zsinóros bójás úszó, a MADCAT Adjusta bójás úszó. A MADCAT a hagyományosak mellett speciális megoldásokat is kínál: a csörgő bójás úszó a benne elhelyezett golyók hangjával hoz létre egyedi csalogató ingert a harcsák számára, a víz alatti úszók közt pedig a propelleres víz alatti úszó folyóvízben alkalmazva plusz vibrációt kelt, a Screaming Subfloat pedig a vibráción kívül erős csörgő zajjal vonzza nagy távolságból a harcsákat.

Horgok:

A harcsázó horognak sok követelménynek kell megfelelnie: legyen megfelelő formájú ahhoz, hogy a hegye a legjobb szögben hatolhasson be a harcsaszájba, legyen elég vékony ahhoz, hogy könnyen hatoljon minél mélyebbre, ugyanakkor erősnek is kell lennie és nem lehet túlságosan vékony se, hogy dobáskor ne szakadjon le róla a csali. Hegyesnek kell lennie, jól kell tartania a hegyét, hogy mindig tökéletes állapotban legyen a kapás pillanatában, merevnek kell lennie, hogy ne hajoljon ki fárasztás közben, ugyanakkor eléggé rugalmasnak is, hogy ne törjön. A MADCAT harcsázó horgai mindezen feltételeknek megfelelnek, ugyanakkor még egy olyan pluszt is biztosítanak, ami egyedülálló a piacon: a MADCAT A-STATIC horgok speciális bevonattal rendelkeznek, aminek köszönhetően a harcsa kevésbé érzékeli a fém mágneses terét, így a túlhorgászott vizek gyanakvó harcsái is jó eséllyel megtéveszthetők. A horog hegyére és szakállára természetesen nem kerül bevonat, a jó akadás érdekében.

Nézet:
Rendezés:
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
13.000 Ft 10.990 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
5.500 Ft 4.840 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
3.800 Ft 3.344 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
3.600 Ft 3.168 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
3.490 Ft 3.071 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
3.300 Ft 2.904 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
3.300 Ft 2.904 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
3.100 Ft 2.728 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
2.990 Ft 2.631 Ft
Központi raktáron, 3-5 munkanap!
2.890 Ft 2.543 Ft
KATALÓGUSOK

OKUMA ORSÓK KATALÓGUS:PROLOGIC BOTOK, KAPÁSJELZŐK ÉS BOTTARTÓ KATALÓGUS:

PROLOGIC MERÍTŐK, HALKÍMÉLŐ, KEMPING, TÁSKÁK, ETETŐK

Információk
-------------KIJELOLÉS TILTÓ---------------------------------------------------------------------

-------------CONTROL-U MEGSZAKÍTÓ ----------------------------------------------------------------------------- --------------másolást, kivágást és beillesztést is lehet tilt------------------------------------------------- --------------------Az ebay.com webáruháznál talán már te is észrevetted, hogy ha megpróbálsz kijelölni egy termék nevet és bemásolni azt bárhová, akkor fura mód beleilleszti a termék URL-jét is.------------------------------