Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Savage Gear 3D SUICIDE DUCK 10.5CM 28G F YELLOW sárga kacsa

6.990 Ft
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
1.000 Ft 14%
Menny.:db
Nem értékelt

Savage Gear 3D SUICIDE DUCK 10.5CM 28G F YELLOW sárga

10,5cm 28g öngyilkos kacsa

Cikkszám: SVS53731
Elérhetőség: RAKTÁRON 1-2 NAP!
Szállítási díj: 2.190 Ft (8.000Ft kosárérték felett szállítható!)

Leírás

Rendkívül valósághű felszíni kiskacsa-utánzat, innovatív tulajdonságokkal. A 3D-s szkennelt részletek még a legóvatosabb ragadozóhalakat is megtévesztik, és brutális támadásokat és bekötéseket biztosítanak. Kemény, ultra-erős ABS testből készül, félpuha és tartós lábakkal. A pörgő lábak hihetetlenül élénk fröccsenést biztosítanak a csalinak, buboréknyomot hagyva a nyomában, ami távolról magához hívja a ragadozóhalakat.

Felszíni horgászathoz két, tollas borítású tripla horog, egy a mellkason és egy a háton a testhez csíptetve biztosítja a jó beakasztási arányt. Kényelmes körülmények között történő horgászathoz könnyedén eltávolíthatja a hason lévő háromszögű horogot – a műcsalit úgy tervezték, hogy mindig a hason landoljon, a hátulján lévő tripla horoggal.

A csalinak kétféle cselekvési módja van: rögzítse a zsinórt a csőrhöz, és a csali alacsony, diszkrét testtartással fut, mint egy kiskacsa, aki egyszerre próbál elbújni és menekülni. Rögzítse a zsinórt a mellkashoz, és a csali magasabbra fog futni, pánikszerűbb menekülési akcióval. A csalit gyorsan vagy lassan lehet horgászni, egyenletes visszahúzással vagy hosszú húzással – kiskacsát utánozva a legvalósághűbb módon. Gyilkos csali csukákhoz, sügérekhez, pézsmához és nagy, brutális harcsához Azt mondják, hogy egy nagyszerű felsővízi csapás 10 rendszeres ütésnél számít – kösse rá az öngyilkos kacsát, és ítélje meg maga.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.