Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Black Cat Gázló nadrág XXL zöld

123.200 Ft (97.008 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

Black Cat XXL Gázló nadrág zöld

 

ANYAGA: 100% nylon
NADRÁG BELLY BOAT-HOZ: Lélegző anyag, kényelmes mozgás valamint abszolút vízállóság teszi a BC gázlónadrágot a tökéletes társsá a Belly Boat-ban.
ESŐÁLLÓ NADRÁG: Az eső semmilyen szerepet nem játszhat a jövőben, a Black Cat gázlónadrággal Ön abszolút vízhatlanul öltözhet.
KÖNNYEN TÁROLHATÓ: A BC gázlónadrág könnyedén összehajtható kicsire, tárolható bármilyen horgásztáskában vagy a csónakban, ezáltal esőben azonnal kéznél lesz.
SEMMI PÁRALECSAPÓDÁS: A BC gázlónadrág megvédi a horgász testét a víztől és az esőtől anélkül, hogy páralecsapódás keletkezne benne, csakúgy, mint a hagyományos gumi- vagy neoprén nadrág.

Cikkszám: ZB_9305004
Elérhetőség: RAKTÁRON 5-9 MUNKANAP
Szállítási díj: 2.889 Ft

Leírás

Lélegző és magas szabású erős, PVC gázlónadrág neoprém csizmával. Mindegy, hogy erős esőben, halak visszaengedésénél, folyami pergetésnél, vagy Belly Boat-os, kajakos horgászatnál használjuk, a Black Cat gázlónadrág mindenhol szárazon tart. A térd- és a fenékzónákban megerősítéssel rendelkezik, és véd az éles kövektől és kagylóktól. Ajánljuk, hogy egy neoprém csizmás gázlónadrágos bevetés után ugorjon egy Black Cat papucsba, vagy vízálló cipőbe.

BLACK CAT ONLINE KATALÓGUS OLDAL ITT!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.