Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DAM FZ STANDARD VILLANTÓ KANÁL 8CM 45G RÉZ

2.190 Ft (1.724 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
DAM FZ STANDARD VILLANTÓ KANÁL 8CM 45G RÉZ
Cikkszám: D5002045
Elérhetőség: RAKTÁRON 1-2 NAP!
Szállítási díj: 2.190 Ft (8.000Ft kosárérték felett szállítható!)

Leírás

Az EFFZETT® STANDARD SPOON-ok nemcsak híresek, hanem rendkívül népszerűek is. Nem csoda, mert ezekkel a támolygó villantókkal kifogott számtalan ragadozó, a kis sügértől a gigászi harcsáig, a különböző vizeken mint a kis a kis patakokban a nagyobb folyókon vagy tavakban bizonyítja a fogósságát. A villantó a már megszokott és kiváló EFFZETT minőségben készül el, éles, tűhegyes 3 ágú DAM horoggal, rozsdamentes villantó testtel rozsdamentes, erős, nagy szakítószilárdságú fém forgóval és kulcskarikával egyesíti a villantó egyes alkatrészeit.


A siker titka és receptje:


1. A villantó lap rezgéseket hoz létre a vízben, ahogy a villantó lap kanál alakja eltérő nyomás különbségeket gerjeszt a villntó lap élein és közepén.


2. Az vonzerőt fokozza a kis piros műanyag lapocska mely a közvetlen a horog felett lett elhelyezve, illwtvw a villantó hátoldalán taláható piros csík.


3. Az eredeti EFFZETT® villantó test, (melyet számtalan cég másol de egy sem mutathat fel akkora sikert mint a DAM) melyből már több mint egy millió darabot értékesített.


4. A rendkívül hatékony felületi díszítés mely szintén az eredeti EFFZETT® támolygó kanalak saját jellemzője.


A DAM büszke arra, hogy a tervezői és fejlesztői minden villantót az abszolút tökéletességre törekedve fejlesztett ki. Az villantók alakja és a mögöttes technológiai tartalom bizonyított az elmúlt évek során, melyet mutat a több millió értékesített villantó világszerte. Az egyensúlyt a test és a villantó lap között létrehozva létrejött egy áramvonalas, dinamikus egység, amely ideális a szokatlanul hosszú és pontos dobásokhoz. A DAM folyamatosan fejleszti és továbbfejleszti a villantóit a teszthorgászok és a vásárlók visszajelzései alapján, melyet úgy visz sikerre, hogy az új ötletek és tervek alapján elkészített villantók mindig hosszas teszteken és finomításokon mennek keresztül, mielőtt azt Ön is megvásárolhatná. Tehát teljesen rábízhatja magát a DAM EFFZETT® villantókra, mert azokban sohasem fog csalódni.

Paraméterek

Hossz 8CM
Szín COPPER
Süllyedési tulajdonság SINKING/SÜLLYEDŐ

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.