Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Delphin ETNA E3 cork 380cm 3,50lbs bojlis bot

38.550 Ft (30.354 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

Delphin ETNA E3 cork / 2 rész 380cm/3,50lbs bojlis bot

RAKTÁRON! 2 darabos akció! Tegyél kettőt a kosárba 31.990 Ft/db árért!

  • Modell 380cm / 3,50lbs
  • Tagok száma: 2
  • Blank átmérő fogantyú felett: 15 mm
  • Gyűrűk száma: 6
  • szálítás hossza: 193cm
  • Súly: 464 g
  • Nyél: parafa
  • Nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 66cm
  • A keverőgyűrű nagysága: #50
Cikkszám: 101002928
Elérhetőség: RAKTÁRON 1-2 NAP!
Szállítási díj: 2.590 Ft

Leírás

A Delphin ETNA E3 Cork bordó bot sorozat a Delphin legsikeresebb pontyozóbotjainak harmadik generációja. Igyekeztünk mindent megtartani, ami ezeket a botokat bestsellerekké teszi, és hozzáadunk valami vadonatújat is, hogy ismét a minőség szintét egy újabb szintre emeljük. Ez állt a Delphin 2Power technológia kifejlesztése mögött. Ez a technológia két alszegmensből áll, a PowerWrapból és a PowerJoinból. Mindkét szegmenst az E3 sorozat minden modelljére alkalmazzák. A PowerWrap-ot azonnal észreveszi, amikor kapcsolatba lép a bottal. Ez egy további karbontekercselés a bot teljes hossza mentén, amely jelentősen megnöveli az erőt, és növeli a bot pillanatnyi túlterheléssel szembeni ellenállását. A gyakorlatban ez jelentősen hosszabb bot-élettartamot és csökkent mechanikai sérülékenységet jelent. Ennek a tekercsnek a másodlagos eleme a strukturált alapanyag vizuálisan nagyon vonzó eleme. De a parafa rajongók hangját is meghalgattuk, és egy kissebb szünet után a kellemes parafa fogantyúk ismét Etna opció. A PowerJoin nem olyan feltűnő részlet, mint a wrap, de nem kevésbé fontos eleme ennek a sikeres egésznek. Mindegyik csatlakozás végén egy kis fémgyűrű található, amely jelentősen megérősitti.
Az intenzív blank erősítőkúra mellett dolgoztunk a karcsúságán is, és ezzel ismét bátran megerősíthetjük, hogy ezek egyértelműen az osztály legvékonyabbjai közé tartoznak. Ezenkívül a blankok megtartották az átlag feletti kiváló dobási és fárasztási tulajdonságaikat parabolikus akcióval.
A blankok kiváló minőségű, könnyített SiC gyűrűkkel vannak felszerelve, amelyek tökéletesen vezetik a zsinórt.
Az E3 olyan modellekkel bővül, amelyeket még nem látott a kínálatunkban. Kétrészes, 2,7 m és 3,3 m hosszú botok, amelyek ideálisak kisebb vagy benőtt vizekben történő horgászathoz, ugyanakkor tökéletesen megfelelnek behúzós csónakos horgászathoz is.

Modell 380cm / 3,50lbs
Tagok száma: 2
Blank átmérő fogantyú felett: 15 mm
Gyűrűk száma: 6
Szállítás hossza: 193cm
Súly: 464 g
Nyél: parafa
Nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 66cm
A keverőgyűrű nagysága: #50

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.