Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MADCAT Screw-In JIGHEAD 120g fireball dugóhúzó rögzítős golyó 1db

1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt

MADCAT Screw-In JIGHEAD fireball golyó 1dbEgyszerűen tekerjünk fel egy gumihalat a dugóhúzós rögzítőre és csatlakoztassunk egy hármashorgos patkoló előkét. A fireball golyó füle szándékosan túl van méretezve, hogy könnyen lehessen csatlakoztatni a főzsinórt és az előkét is. Ennek a típusú fejnek az a nagy előnye, hogy nem csak gumihalhoz, de nagyon fogós élőhalas fireball szereléket is készíthetünk belőle néhány centi szilikoncső alkalmazásával!Sok a 120g? Ha igen, akkor egy fémfűrészlappal le tudsz vágni a gólyó aljából, ezzel kapsz egy lapos talpas és könnyebb golyót a BLACK CAT CAT BALL fireballokhoz hasonlóan amely "megáll" a talpán. További előnye a hagyományos jigfejekkel szemben, hogy a harcsa nem tudja a horog hosszú szárát elhajlítani, hogy a horogtól megszabaduljon. Egyszerűen kevesebb lesz a halvesztés ezzel a megoldással. Ha elkezdtek betekerős jigfejekkel horgászni, csodálkozni fogtok, hogy hogyan tudtatok eddig nélkülük boldogulni!

Cikkszám: 5793120
Elérhetőség: RAKTÁRON 1-2 NAP!
Szállítási díj: 2.190 Ft (8.000Ft kosárérték felett szállítható!)

Leírás


Egyszerűen tekerjünk fel egy gumihalat a dugóhúzós rögzítőre és csatlakoztassunk egy hármashorgos patkoló előkét. A fireball golyó füle szándékosan túl van méretezve, hogy könnyen lehessen csatlakoztatni a főzsinórt és az előkét is. Ennek a típusú fejnek az a nagy előnye, hogy nem csak gumihalhoz, de nagyon fogós élőhalas fireball szereléket is készíthetünk belőle néhány centi szilikoncső alkalmazásával!


További előnye a hagyományos jigfejekkel szemben, hogy a harcsa nem tudja a horog hosszú szárát feszítőként használni ahhoz, hogy a horogtól megszabaduljon. Egyszerűen kevesebb lesz a halvesztés ezzel a megoldással. Ha elkezdtek betekerős jigfejekkel horgászni, csodálkozni fogtok, hogy hogyan tudtatok eddig nélkülük boldogulni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.