Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SAVAGE GEAR LB Roach Swim&Jerk 10cm-10gr ROACH gumihal 3db/cs

Szín
ROACH
1.990 Ft
1.490 Ft (1.173 Ft + ÁFA)
500 Ft 25%
Az akció időtartama: 2021. 12. 07. - 2021. 12. 12.
Menny.:db
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Nem értékelt

SAVAGE GEAR LB Roach Swim N Jerk 10cm méretű és 10 gramm súlyú gumihal ROACH színben

RAKTÁRON!

LB Roach Swim & Jerk tökéletes gumihal, amely villásfarkú csalihal-formával rendelkezik, élénk és oldalazó mozgással! A nyitott száj tökéletesen idomul a megtűzött jigfejhez

3 darab /csomag! 10cm mérethez ideális jighorog méret: #1/0, de megfeleő még az #2/0 is!

• 3D részletek
• Élethű kígyózó úszó mozgás
• Nyitott száj

3 féle méretben és színben elérhető: 7,5cm, 10cm, 12,5cm, Roach, Dirty Roach és Firetiger

Cikkszám: 57438
Elérhetőség: RAKTÁRON AZONNAL!
Szállítási díj: 1.660 Ft

Leírás

Az LB Roach Swim n Jerk gumihalnak tökéletes csalihal-formája van, szuper realisztikus kígyózó úszó mozgással! A legtöbb ragadozó halfaj kedvenc tápláléka a bodorka! A nyitott szájú kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a jigfejre!

Lehet jigfejre tűzni, akár függőlegesen, akár vízszintesen, tehát úgy, hogy az oldalán jöjjön ki a horog. Jigfejen húzható folyamatosan vagy ugráltatható a fenéken is. A horog tűzésénél arra kell figyelni, hogy az ne érjen túl a gumi testének első szakaszán, különben gátolná a hátsó rész mozgását. Tűzhető drop shot szerelékre is, nagyon élethű mozgást lehet vele elérni. Akadós helyen horgászva tűzhető nagyöblű offsethorogra, szintén oldalról, hogy legyen helye kibújni a horoghegynek. Egy másik módszer, hogy a nagyöblű horgot úgy vezetitek át a gumihal testén, hogy a horog hegye a hasa alatt jöjjön ki, így súly nélkül is függőlegesen úszik a 3D Roach. Vízközti vezetéshez nagyon praktikus módja a tűzésnek, ha a betekerős jigfejhez vagy a súly nélküli dugóhúzóhoz egy rövid (drót) előkén csatlakoztattok egy hármashorgot, amit vagy egy rögzítőtüske segítségével lógattok a gumihal hasa alá, vagy pedig egyszerűen a gumihal hasába tűzitek a hármashorog egyik ágát - természetesen a test első szakaszába itt is. A 3d Roach ezen kívül nagyon jól mozog a Savage Gear Lip Scullba szerelve, Crazy Blade jigfejjel, trailerként spinnerbait mögé tűzve, vagy amit a fantáziátok diktál.

A KATALÓGUST AZ ALÁBBI KÉPRE KATTINTVA LETÖLTHETI!

Paraméterek

Súly 10g
Hossz 10cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.